درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1396/07/11 - 07:42:3
تعداد بازدید: 1218
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تراژدی دنباله‌دار!
تراژدی دنباله‌دار!

کشتار لاس وگاس کار هر فرد یا گروهی باشد، آخرین تراژدی تلخ امریکا نخواهد بود و حوادث بعدی می تواند حتی هولناک تر از مرگ 60 تن و زخمی شدن بیش از 540 تن باشد. استفان پادوک های زیادی در امریکا زندگی می کنند که می توانند در یک لحظه، خون بریزند و وحشت به پا کنند بدون این که جامعه امریکا بخواهد یا بتواند برای پیشگیری از چنین فجایعی کاری انجام دهد چرا که گردش مالی عظیم تولید و فروش اسلحه در امریکا که بخشی از آن در قالب اعانات انتخاباتی به جیب سیاستمداران سرازیر می شود، امکان تغییر را در قوانین مربوط به حمل سلاح دشوار کرده است

لاس وگاس ، پایتخت سرگرمی و قمار امریکا به خون کشیده شد. هنگام برگزاری کنسرتی در فضای باز، شلیک گلوله ها از طبقات بالایی هتلی آغاز شد و صدها تن را هدف قرار داد .

 با مرگ حدود 60 تن و زخمی شدن بیش از 540 تن که حال برخی نیز وخیم گزارش شده است، هولناک ترین کشتار در تاریخ معاصر امریکا رقم خورد . ضارب مردی 64 ساله، امریکایی، سفید پوست و اهل ایالت نوادا بود که در اتاق خود 19 قبضه سلاح گرم در اختیار داشت. استفان پادوک با این سلاح ها که به راحتی از مغازه های اسلحه فروشی قابل خریداری هستند، ده ها تن را به کام مرگ فرستاد و امریکایی ها را در شوک و بهت فرو برد.

ساعاتی پس از وقوع کشتار لاس وگاس، گروه تروریستی داعش مسئولیت این حادثه  را برعهده گرفت . گرچه در سخنان دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا پس از این حادثه، هیچ اشاره ای به تروریستی بودن آن و نقش آفرینی داعش نشد و پلیس نیز ارتباط این فرد با گروه های افراطی را رد کرده است. با این حال چه داعش چه پیرمردی دیوانه، کشتار لاس وگاس دو حقیقت را عریان ساخت؛ این که امریکا همچنان در برابر حملات تروریستی آسیب پذیر است و کشتارهای کور همچنان قربانی می گیرد.

اگر ادعای داعش برای برعهده گرفتن کشتار حداقل 60 تن در لاس وگاس اثبات شود، این موضوع ثابت خواهد کرد که امریکا هنوز در برابر حملات تروریستی ایمن نیست؛ به ویژه این که چندی قبل، مشاور ضد تروریسم رئیس جمهور امریکا ادعا کرد این کشور دیگر در معرض حملات تروریستی قرار نخواهد گرفت. این ادعا با توجه به فعالیت گروه های تروریستی، از سوی رسانه ها و کارشناسان امنیتی سخنی اغراق آمیز توصیف شد. همچنین اگر در نهایت ثابت شود که داعش از میان شهروندان مسیحی امریکایی، نه از میان خارجی ها و مهاجرتباران خاورمیانه ای و مسلمان یارگیری کرده است، تمامی تبلیغات بیگانه ستیزانه و اسلام هراسانه دولت کنونی امریکا بر باد می رود .

ترامپ در ماه های اخیر به بهانه تامین امنیت در امریکا، با دامن زدن به احساسات بیگانه ستیزی تلاش کرده است مانع ورود خارجی ها، مهاجران و حتی پناه جویان شود. در حالی که عامل کشتار لاس وگاس نه خارجی، نه مهاجر تبار و نه مسلمان بوده است. البته قابل انتظار خواهد بود که در صورت اثبات وابستگی ضارب به گروه تروریستی داعش، موج جدیدی از بیگانه ستیزی امریکا را در برگیرد و فرصت طلایی در اختیار ترامپ بگذارد تا سیاست های ضد مهاجرتی و بیگانه ستیزی خود را علیه مهاجران، به ویژه مسلمانان تشدید کند . ساعاتی پس از این حادثه توئیت‌های زیادی در حمایت از قانون جدید منع مهاجرتی ترامپ منتشر شد. به نظر می رسد، این موضوع می‌تواند زمینه تشدید بیگانه‌هراسی در افکار عمومی امریکا را به دنبال داشته باشد که در راستای همان سیاست‌های نژادگرایانه ترامپ است.

اما اگر دولت امریکا ادعای داعش را رد کند، وجه دیگر ماجرا ظاهر خواهد شد و آن این که مشخص می شود پدیده «کشتار های کور» دوباره چهره هولناک خود را نمایان ساخته است. وقوع این فاجعه خط بطلانی بر نظریه ترامپ کشید که برای تأمین امنیت جامعه امریکا قائل به منع حمل سلاح نیست؛ چرا که به اعتقاد وی اگر همه سلاح داشته باشند به نوعی بازدارندگی ایجاد می‌شود و هیچ‌کس از ترس دیگری نمی‌تواند از آن استفاده کند. اما در این پدیده که به ظاهر منحصر به جامعه امریکاست، فردی جنایتکار یا روان پریش یا سرخورده اجتماعی با دسترسی آسان به سلاح گرم به سوی مردمی آتش می گشاید که با هیچ کدام از آنان خصومت شخصی ندارد. در حقیقت ضاربان کشتارهای کور، فقط تیراندازی می کنند تا دیگران را بکشند و در نهایت نیز خودکشی می کنند. برای آنان کودکان خردسال با دانش آموزان مکتبی یا شرکت کنندگان در کنسرت های خیابانی فرقی ندارند.

در حقیقت ضارب و مضروب هر دو قربانی فرهنگ لجام گسیخته خشونت در امریکا و آزادی سلاح در این کشور هستند. امریکا تنها کشور در جهان است که دسترسی به سلاح را در قانون اساسی خود تضمین کرده است و هر تلاشی برای محدودسازی آن عملی مغایر با قانون اساسی به شمار می آید . ضمن این که گردش مالی عظیم تولید و فروش اسلحه در امریکا که بخشی از آن در قالب اعانات انتخاباتی به جیب سیاستمداران سرازیر می شود، امکان تغییر را در قوانین مربوط به حمل سلاح دشوار می کند .

کشتار لاس وگاس کار هر فرد یا گروهی باشد، آخرین تراژدی تلخ امریکا نخواهد بود و حوادث بعدی می تواند حتی هولناک تر از مرگ 60 تن و زخمی شدن بیش از 540 تن باشد. استفان پادوک های زیادی در امریکا زندگی می کنند که می توانند در یک لحظه، خون بریزند و وحشت به پا کنند بدون این که جامعه امریکا بخواهد یا بتواند برای پیشگیری از چنین فجایعی کاری انجام دهد .

نویسنده: امیر علی ابوالفتح

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/8995


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.